Dirk Raams fietst voor de Mike Multi Foundation

6 juli 2017

Op 19 mei 2018 zal Dirk Raams vertrekken voor een fietstocht door Canada en USA. Op 21 mei zal hij starten in Glace Bay in de provincie Nova Scotia en Canada. Op 18 juni, zal hij, na een kleine 5000 km gefietst te hebben, zijn tocht eindigen op Mallory Square Key West in Florida. Dirk zal deze tocht fietsen voor de Mike Multi Foundation.

De keuze voor onze Foundation was dit keer snel gemaakt voor Dirk. Hij en Mike Multi zijn al jaren goed bevriend, en Mike is jarenlang sponsor geweest tijdens Dirk zijn triathlon-en hardloop carriere. Dirk vind bewegen en sporten zeer belangrijk voor ieder mens, en wilde op deze manier iets terug doen voor Mike.

Iedereen die deze actie een warm hart toedraagt, kan Dirk tijdens zijn tocht sponsoren. Voor 500 euro krijgt u een logo op Dirk zijn shirt of broek. Voor een klein logo betaald u 250 euro. Ook kunt u voor100 euro een etappe dag kopen. Die dag zal dan naar u of uw bedrijf vernoemd worden. Er zijn slechts 29 etappes.

Ook is er een speciaal rekeningnummer geopend, waar u bijv een bedrag per kilometer kunt doneren of gewoon een donatie te odne. Het rekeningnummer is: Rabobank: NL34RABO0300168950. De volledige opbrengst komt ten goede van de Mike Multi Foundation.

Wilt u meer informatie over dit fantastische initiatief, neemt u dan contact op met Dirk Raams: diraam@gmail.com of via de Facebook pagina: Dirk Raam fietst voor de Mike Multi Foundation in Canada en Amerika.

Ook kunt u contact opnemen via de Mike Multi Foundation: secretariaat@mikemultifoundation.nl