Lenie van der Meer Bokaal 2017

11 maart 2017

Op zondag 5 maart is er weer gezwommen voor de Lenie van der Meer Bokaal. Het is inmiddels alweer de 4de editie. In mei 2013 is Lenie overleden en om de gedachte aan haar levend te houden wordt jaarlijks de Lenie van der Meer Bokaal georganiseerd. Een geïntegreerde zwemwedstrijd waar zwemmers met- en zonder beperking samen zwemmen. De valide en minder valide zwemmers worden uitgenodigd om hieraan deel te nemen. Aan het einde van deze wedstrijd wordt de beste zwemmer en zwemster bekend gemaakt en zijn er mooie geldprijsjes te winnen. De opkomst was groot dit jaar, ruim 120 aanmeldingen.

Het was een geweldige middag, er is veel publiek op af gekomen en de sfeer zat er goed in. Mede door de dj’s die belangeloos de hele middag muziek hebben gedraaid. Ook was er voor iedereen fruit aanwezig, wat met veel enthousiasme werd ontvangen.

De beide organisaties, Stichting Meer Armslag, en de Mike Multi Foundation, kijken terug op een zeer geslaagd evenement. Dit was niet mogelijk geweest zonder de sponsors. De organisatie wil dan ook bedanken:

Levart, Bass4event, Waterdrinker, Lions Club, BDO en Rabobank.