Ook een 4-jarig contract met Jetze Plat

16 februari 2017

We hebben begin dit jaar niet alleen met Ruben Spaargaren een contract voor 4 jaar getekend, maar ook met Jetze Plat. De Foundation heeft Jetze het afgelopen jaar ook gesteund bij meerdere projecten, zowel op financieel als op materieel vlak, en voor de komende 4 jaar zal de Foundation officieel zijn sponsor zijn op zijn Road to Tokyo.

2016 was een ongelooflijk succesvol jaar voor Jetze. Zo werd hij Europees EN wereldkampioen op de triatlon, en heeft hij meerdere World Cups op zijn naam geschreven. Afgelopen september is Jetze tijden de Paralympics Paralympisch Kampioen Triatlon geworden en heeft hij de bronzen medaille behaald op de wegwedstrijd.

Jetze wil graag nog zeker 4 jaar door, waar wij hem graag bij steunen, en nu is hij volop in de voorbereiding en aan het toewerken naar de Paralympische Spelen in Tokyo 2020. Jetze heeft daarom weer een mooi sportief jaar voor de boeg, met misschien wel als hoogtepunt de Ironman in Hawaï van oktober dit jaar. Hier zal hij meedoen aan de traditionele afstand voor de triatlon.

Op 5 maart a.s wordt de Lenie van der Meer bokaal weer georganiseerd. Zwemmers met en zonder beperking worden uitgenodigd om hieraan deel te nemen. Ook Jetze zal aan deze wedstrijd deelnemen.