Samenwerking met DownTown Ophelia

Samenwerking met DownTown Ophelia.

Op 8 juni a.s staat de 2de editie van DownTown Ophelia gepland. In de eerste editie hebben wij vanuit de Foundation al veel kunnen betekenen, maar dit jaar zal de samenwerking geïntensiveerd worden. Wij staan voor 100% achter dit grote evenement met een boodschap, en geven hier graag onze medewerking aan. Mensen met een verstandelijke beperking krijgen de kans om onder andere in de winkels, bij de horeca en de kappers te laten zien dat ze meer talenten hebben dan er over het algemeen van hen verwacht wordt. 

Wij zullen DownTown Ophelia op financieel vlak steunen met onder andere het regelen van het drukwerk, zoals de vlaggen, posters en flyers. Ook gaan wij meehelpen op de dag van het evenement zelf, maar ook ondersteuning bieden in de voorbereidingen, we zullen mee denken en ons netwerk inzetten om dingen voor elkaar te krijgen.

Onze doelstelling sluit heel mooi aan bij DownTown Ophelia, we willen laten zien dat ook mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking meer kunnen dan iedereen denkt en ze zelfvertrouwen geven. Onze insteek is in eerste instantie meer gericht op sporten en bewegen, maar omdat wij dit zo'n mooi initiatief vinden zijn we blij dat we onze middelen, kennis en netwerk kunnen inzetten. 

Inmiddels is de voorbereiding voor de editie van 2019 in volle gang. Zaterdag 22 juni zal DownTown Ophelia weer los barsten in de Ophelialaan in Aalsmeer.

 

 

 

Partners van de Mike Multi Foundation